Oron 58

aparatul Oron 58

BINE ATI VENIT IN NOUA LUME A ORON 58! Bucurati-va de aceasta noua experiență!

Trăiți experiența nouă a tehnologiei NPM! Faceți cunoștință cu ORON 58: O formă dreptunghiulară, modernă, combinată cu o selecție frumoasă de culori pentru aspectul exterior, dar interiorul încă dotat cu cea mai bună tehnologie. Controlul preciziei ORON 58 vă va face munca plăcută. Corpul din aluminiu este ușor de curățat și menținut. Acest design elegant și o tehnologie ușor de utilizat va capta cu siguranță toți noii tehnicieni. ORON 58 este o mașină simplă de utilizat, cu funcții ușor și clare la un preț accesibil; un aparat captivant atat pentru începători cat și pentru artistul experimentat. Sistemul de igienă sofisticat al piesei mobile și al ORON 58 necesită doar o curățare normală cu echipament de dezinfectare.

Sistemul de igienă sofisticat al piesei manuale și oronului 58 necesită doar o curățare normală cu echipament dezinfectant.

Viteza minimă a ORON 58 este de 100 și cu o viteză maximă de 200, ar trebui să poată acoperi toate tratamentele necesare. Reglarea vitezei se face manual prin apăsarea butonului + sau -. ORON 58 este cel mai ușor din seria ORON, cu o greutate de numai 770g și o lungime de 17mm; Lățime 17,5 mm și înălțime de numai 3 mm, ORON 58 este cu siguranță cel mai mic și mai ușor din familia NPM.