Glow 7

aparatul Glow 7

Compact, dar puternic.

Dispozitivul GLOW 7 este cel mai mic dintre cele trei. Dispune de un ecran tactil HD de 7 inch și are un design grafic simplu și estetic.

GLOW 7 este echipat cu o carcasă din aluminiu incredibil de durabilă.

Primiti cu bratele deschise sansa dv. de a va dezvolta in acest domeniu.

Noua noastră serie GLOW Gadget este portalul dvs. către industria PMU internațională și instrumentul personal pentru a vă conecta la mii de alți maeștri, artiști, profesioniști și medici din întreaga lume.

Noul dispozitiv GLOW Gadgets se distinge de orice dispozitiv PMU existent, combinând funcționalități de lucru puternice și precise și hardware operațional PMU cu un modul wi-fi capabil de a se conecta la retele sociale.

În dispozitivul dvs. GLOW puteți crea propria afacere sau profil personal – unde puteți gestiona clienții și istoricul tratamentelor, programul și stocul. Vă puteți promova în industrie prin comunicarea și discutarea cu alți profesioniști din întreaga lume. Vei avea acces la o clasă virtuală – unde poți să înveți noi tehnici de la maeștrii cunoscuți la nivel mondial prin apăsarea unui buton și de asemenea poți încărca propriile videoclipuri și lecții care vor fi afișate pe GLOW-uri pe tot globul.

Dispozitivele sunt construite în cele mai stricte standarde de pe piață și fiecare unitate GLOW conține un procesor de bază avansat, suportă două dispozitive de mână și are capacitatea de a afișa zeci de diferite culori LED-uri RGB pentru a alege de la lumina suprafeței dvs. de lucru.

NPM oferă o echipă de experți tehnică disponibilă în permanență pentru utilizatorii GLOW – cu care puteți contacta direct prin dispozitivele GLOW.

E TIMPUL SA STRALUCITI!

Acest aparat poate fi cumparat de aici.