Despre

 

NPM Ltd. a fost înființată în 2005 în vecinătatea țărmului nordic al Israelului, într-un parc industrial și tehnologic de înaltă tehnologie.

Produsele inovatoare ale NPM – Dispozitivele ORON și seria GLOW Gadget pentru make-up permanent și micro-pigmentare sunt vândute în prezent în întreaga lume și pot fi găsite la institute de conducere.

NPM este un lider mondial specializat în tehnica de introducere a pigmenților în piele și îmbunătățirea aspectului și accentuarea liniilor naturale existente. NPM este, de asemenea, specializată în reconstrucția estetică, cu sprijinul medical al tonurilor și culorilor bazate pe zonele pielii. Cu experiența NPM și cercetarea și dezvoltarea extensivă în domeniul machiajului permanent și al micro-pigmentării, NPM a lansat o serie de produse care au rezultate uimitoare și exacte în îmbunătățirea estetică și reparații.

Dispozitivele, accesoriile și pigmenții NPM sunt fabricate în conformitate cu standardele stricte de asigurare a calității și îndeplinesc cele mai stricte standarde internaționale. Suntem recunoscuți oficial de autoritățile medicale din Europa

Produsele noastre acoperă cu grijă toată gama de tratamente cu micro-pigmentare, cum ar fi machiajul permanent, simularea foliculului de par și tratamentele paramedicale estetice.

Toate soluțiile noastre din domeniul micro-pigmentării sunt dotate cu cele mai recente tehnici și tehnologii bazate pe computerizarea și designul sofisticat. NPM este acum recunoscută ca lider internațional în domeniul micro-pigmentării, cu un lanț de distribuție mondial care acoperă peste 24 de țări de pe 5 continente și continuăm să creștem.